25 Eylül 2014 Perşembe

Knight Online 10. Yıla Özel 6 Muhteşem Etkinlikle Karşınızda!


Selamlar,

10. yılını dolduran Knight Online'da kutlama etkinlikleri bitmek bilmiyor. Turnuva etkinliği tadında, birbirinden farklı ve eğlenceli 6 muhteşem etkinlik 23.09.2014 tarihinde başladı ve 23.10.2014 tarihinde sona erecek. Peki bu etkinlikler neler?



1- Harf Toplama Etkinliği:

Knight Online’ın görkemli savaş alanlarında kestiğiniz her rakipten %20 ihtimalle harfler düşecek. Her güne özel belirlenmiş bu harfleri eksiksiz şekilde toplayabilmeniz için, etkinliğin devam ettiği haftanın her günü savaş alanlarında mücadele etmeniz gerekiyor.
2- İşgal Etkinliği:

Ronark Land ve Ardream bölgeleri işgal altında olacak!

8 saatte bir 5 Boss tarafından işgal edilecek olan bu bölgeleri işgalden kurtarmak için Boss’ları öldür!

Eğer kutu sana veya partine düşerse müthiş Buff’lar ve birbirinden değerli eşyalar ile ödüllendirileceksin.

3-Rütbeni Bil Etkinliği:

Bu etkinlikte herkese kaç senelik oyuncu olduğunu, bir nevi rütbeni oyunculara gösterebileceksin.

Knight Online’ı oynadığınız karakterlerin bulunduğu hesabın açılış tarihine göre Achievement ekranına unvanınız eklenecek. Tabi bu yeni unvanların da size katkıları olacak.

Hesapları 1 senelik, 4 senelik ve 8 senelik olan oyuncular sahip oldukları hesabın senelerine göre Beginner, Expert ve Master unvanlarını alacaklar.

4- Rulet Etkinliği:

Etkinlik süresince Moradon’da bir takım değişiklikler gözünüze çarpacaktır.

Bu değişikliklerin haricinde de karakteriniz öldüğünde yaşadığınız EXP kaybı %12 azalacak ve yaratıkları keserken EXP Jackpot aktif olacak.

Rulet etkinliği ile beraber değerli oyuncularımızın görevlerini sıfırladık. Daha fazla tecrübe puanı kazanarak bu görevleri tekrardan yapabilecekler! Pet ve skill görevleri haricinde bulunan tüm görevler sıfırlanmıştır.

5- Geri Dönüş Etkinliği:

Etkinliğin başladığı tarihten en az 60 gün oyuna giriş yapmamış olan hesaplara için muhteşem avantajlar geliyor.

Bu hesaplarda bulunan karakterler ile oyuna giriş yapıldığında karakter isminin başında “R” şeklinde geri dönüş simgesi olacak ve bu simge parti arama ekranlarında gözükecektir.

6- Logos Kutsaması:

Her 2 ırkında kendi haritalarında Logos’un ilüzyonu belirecek.

Her 9 saatte bir rastgele ortaya çıkacak bu ilüzyona tıklayan oyuncu aşağıdaki bufflardan birisini seçip, karakterini güçlendirebilecek.

Bu etkinliklere katılabilmek için sen de Knight Online oyna, ödülleri kap!


0 yorum :

Yorum Gönder