9 Ekim 2014 Perşembe

Kingdom Online Bölge İşgal Etme Şartları

Merhabalar,

Oyunumuzun açılmasına kısa bir süre kaldı, heyecan dorukta. Bu arada oyun açıldığında dikkat etmeniz gereken bilgileri sizlerle paylaşmaya karar verdik. Böylece şimdiden kendinizi Kingdom Online dünyasına hazırlamış olacaksınız.
Bugün anlatacağım konu Bölge ve Kale İşgal Etme Şartları. Oyunun içerisinde [G] tuşuna bastığınızda açılan dünya haritasında kaleler ve bölgeler işgal ederek diğer lejyonlarla sıkı bir mücadele içerisine girebiliyorsunuz. Peki işgallerden önce bilmeniz gereken konular neler? Bunları madde madde sıralayalım.

Lejyon Seviyesi

Bir bölge işgal etmeden önce ilk yapmanız gereken tabi ki lejyon kurmak ki sizler zaten bunun farkındasınızdır. Ama iş bununla bitmiyor tabi. Kurduğunuz lejyonun en az 3 seviye olması gerekiyor.




İşgal Taşı

Lejyonunuzu 3 seviye yaptınız ve artık işgale başlamak istiyorsunuz ama sakin olun, eğer işgal taşını almadan girerseniz tüm emekleriniz boşa gider. Nedir peki bu taş? İşgal taşı sadece Sienna Meydanı'ndaki NPC Louis'in sattığı, işgalin sonunda ortaya çıkan sunağı aktifleştirmek için gereken bir taş. Elinizde yoksa, hiç bir bölgeyi ele geçiremezsiniz.





Bölge Sınırları

Lejyon seviyenizi 3 yaptınız, işgal taşını aldınız ve rastgele bir bölgeye girdiniz. Sunağa gelip bölgeyi almaya çalıştınız ama o da ne? O kadar uğraşmanıza rağmen bölgeyi almanıza izin vermiyor. Bunu yaşamamak için girdiğiniz alana dikkat etmelisiniz. İlk kurduğunuz kalenin kesinlikle başka bir lejyonla ya da bölgeyle sınırı olmaması lazım. Yani işgal etmek için seçtiğiniz alanın etrafında kimse olmamasına dikkat edin.



Lejyon Liderinin Önemi

Tüm koşulları yerine getirdiniz, yaratıkları ezip geçtiniz ve sunağa ulaştınız. 4 heykeli yıktınız ve ortada sunak çıktı. Bu aşamada lejyon liderinizin (daha önce bahsettiğim işgal taşına sahip olmalı) sunağa yaklaşıp işgal taşını kullanması gerekiyor. Ya da lejyon liderinin işgal yetkisi verdiği başka bir oyuncu bu hakkı kullanabiliyor. Ancak lider olmayan veya yetkisi olmayan kişi bölgeyi ele geçiremiyor.


Sen de Kingdom Online oyna ve bu dünyaya katıl!

İlk defa bir kale ele geçireceğimizde takip edeceğimiz adımlar bunlar. Bir sonraki konuda başka bir lejyona ait bölgeyi ele geçirmek için yapılması gerekenlerden bahsedeceğim.

O zamana kadar sen de Kingdom kayıt ol ve büyük heyecana hazırlan!

0 yorum :

Yorum Gönder